Maasland Classic


Bij deze wielertocht moet een team, bestaan uit maximaal tien fietsers, een afstand van 300 km afleggen. Deze sportieve uitdaging wordt gekoppeld aan het inzamelen van geld voor de goede doelen van Sport en Spel Maasland.

Ieder team zorgt er zelf voor dat eten, drinken, reserve kleding en -materiaal gedurende de tocht beschikbaar is in een aparte auto die met de fietsers mee rijdt. Aan de hand van een routekaart en/of GPS bestand, fiets je een prachtige route die langs de Lek, Rijn, Merwede, Waal en natuurlijk de Maas voert.

De start finish zijn op het terrein van de voetbalvereniging MVV '27 te Maasland. In de vroege ochtend van zaterdag 10 juni wordt per team in het donker gestart, op een tijdstip afhankelijk van de gemiddelde teamsnelheid. Het is de bedoeling om zaterdag tussen 17:00 en 18:00 uur te finishen. Daar wacht jullie een warm onthaal door de organisatie van Sport en Spel op het gezellig drukke feestterrein.

Voor en na de tocht zijn er douches en kleedruimtes beschikbaar. De racefietsen kunnen na binnenkomst op een bewaakt terrein worden neergezet. Het inschrijfgeld per team bedraag € 1.500,-. Dit komt ten goede aan de goede doelen van Sport en Spel Maasland.

Om in te schrijven, klik hier.